Gå til sidens indhold

Tinglysningsretten

u
Billedet viser Tinglysningsretten udefra

Find servitutter i Tingbogen

Efter presseomtale af de nye ejendomsvurderinger oplever Tinglysningsretten større interesse for at læse servitutter tinglyst på ejendommene. I linket til højre kan du læse mere om - og finde en vejledning i - hvordan du finder tinglyste servitutter i fast ejendom.

Opdatering Den Digitale Tingbog

www.tinglysning.dk vil ikke være tilgængelig fredag den 9. juni fra kl. 16.00 til lørdag den 10. juni kl. 13.30, hvor systemet opdateres til en ny version.

Kom godt i gang

Godt at vide inden du tinglyser.

Hjælp og vejledninger

Her kan du finde en oversigt til råd og vejledninger, hvis du skal forespørge eller anmelde dokumenter til tinglysning. Du kan søge ved brug af "Ctrl+F".

Tingbøgerne

Her kan du finde gode råd og vejledninger, hvis du skal forespørge eller anmelde dokumenter til tinglysning.

Fremtidsfuldmagt

En fremtidsfuldmagt er en fuldmagt, der kan sættes i kraft, hvis fuldmagtsgiveren ikke længere kan varetage sine personlige og/eller økonomiske forhold som følge af sygdom el.lign.

Professionelle brugere

Der er flere muligheder i tinglysningssystemet for de professionelle brugere, fx anmelderordningen, underskriftsdatabasen og prokuraregisteret.

Om Tinglysningsretten

Her kan du finde vores sagsbehandlingstid og statistik samt læse om Tinglysningsrettens historie.

Tinglys og forespørg her

På www.tinglysning.dk kan du anmelde dokumenter til tinglysning eller forespørge i Andelsbolig-, Bil-, Person- eller Tingbogen for fast ejendom.

Kontakt-info

Adresse

Tinglysningsretten
Majsmarken 5
DK-9500 Hobro

Åbningstider

Mandag til fredag 08.30-15.00.


Gå til kontaktoplysninger