Gå til sidens indhold

Tinglysningsretten

u
Billedet viser Tinglysningsretten udefra

Kontaktformularen er pt ude af drift

Vi modtager pt ikke henvendelser oprettet på kontaktformularen. Alle henvendelser, der er sendt efter den 8. december kl. 10.49, er desværre gået tabt. Vores leverandører arbejder på at finde og rette fejlen. Der er pt ikke angivet nogen tidshorisont for en løsning.

Internt systemarbejde i Den Digitale Tingbog

www.tinglysning.dk vil ikke være tilgængelig tirsdag den 13. december fra kl. 20.00 til 22.00, hvor der udføres internt systemarbejde.

Kladder slettes 31. december 2022

Den Digitale Tingbog bliver opdateret til nytår, hvor der sker ændring af tinglysningsafgiftsloven.

Underskrifter med MitID

Da vi i øjeblikket får mange henvendelser vedrørende underskrift med MitID, har vi lavet en vejledning i at underskrive anmeldelser i Den Digitale Tingbog med MitID app.

Kom godt i gang

Godt at vide inden du tinglyser.

Hjælp og vejledninger

Her kan du finde en oversigt ind til gode råd og vejledninger, hvis du skal forespørge eller anmelde dokumenter til tinglysning.

Fremtidsfuldmagt

En fremtidsfuldmagt er en fuldmagt, der kan sættes i kraft, hvis fuldmagtsgiveren ikke længere kan varetage sine personlige og/eller økonomiske forhold som følge af sygdom el.lign.

Professionelle brugere

Der er flere muligheder i tinglysningssystemet for de professionelle brugere, fx anmelderordningen, underskriftsdatabasen og prokuraregisteret.

Om Tinglysningsretten

Her kan du finde vores sagsbehandlingstid og statistik samt læse om Tinglysningsrettens historie.

Tinglys og forespørg her

På www.tinglysning.dk kan du anmelde dokumenter til tinglysning eller forespørge i Andels-, Bil-, Person- eller Tingbogen for fast ejendom.

Kontakt-info

Adresse

Tinglysningsretten
Majsmarken 5
DK-9500 Hobro

Åbningstider

Mandag til fredag 08.30-15.00.


Gå til kontaktoplysninger