Gå til sidens indhold

Retten i Glostrup

Retten i Glostrup

’’Grundet ekstraordinær travlhed er der ændrede telefontider. Telefonen er åben alle hverdage fra 08:30 – 12:00’’

Fælles orientering til alle advokater med adresse i Glostrup retskreds og advokater, der er beneficerede ved retten.

Familieretten i Glostrup har p.t. lange sagsbehandlingstider, og vi ændrer vores sagsbehandling for at kunne behandle sagerne hurtigere.

  • En mindre gruppe jurister forbereder alle sager. Vi forventer, at vores brugere vil opleve en større ensartethed i vores sagsbehandling og hurtigere svar.
  • Vi indkalder fortsat til telefonmøder, men tillader os at fastsætte tidspunkterne uden omstændelige henvendelser til parternes advokater.
  • Telefonmøder vil efter 1. oktober 2022 blive fastsat kl. 08.30 eller kl. 15.30, hvilket burde give advokaterne mulighed for at deltage.
  • Vi stræber efter at indkalde til telefonmødet ca. 14 dage efter, at advokatrepræsentationen er faldet på plads. Det giver advokaterne mulighed for at forberede sig gennem en samtale med parten.
  • Vi fastholder, at en beskikket advokat selv skal deltage i telefonmødet.
  • Langt flere dommere vil behandle retsmøderne efter model A, B og C, og vi forventer i løbet af vinteren 2022/23 at kunne fastsætte retsmøder indenfor en kortere periode til gavn for parterne.
  • I efteråret 2022 kan det i en overgangsperiode forekomme, at yngre sager bliver behandlet før ældre sager, fordi vi ikke vil flytte allerede fastsatte retsmøder.
  • Vi stræber efter at svare på alle henvendelser så hurtigt, som muligt. Men lige nu appellerer vi til vores professionelle samarbejdsparters tålmodighed, og håber, at I vil overveje at begrænse jeres rykkere efter fx salær i tillid til, at vi allerede arbejder på sagen.

Hvis I har spørgsmål til denne mail, er I selvfølgelig velkomne til at kontakte familieretten, att. afdelingsleder Cecilie Sejer Schultz på familie.glo@domstol.dk, eller Retten i Glostrup att. retspræsident Betina Heldmann på glostrup@domstol.dk.

Sidst opdateret: 17. november 2022