Gå til sidens indhold

Retten i Aalborg

Billedet viser Tinghuset i Aalborg udefra

Aktuelt

Fra denne side kan du få adgang til nyheder og domsresuméer fra Retten i Aalborg.

Praktiske forhold

Her kan du finde informationer om parkering, adgangsforhold, bankoplysninger, wi-fi og lignende. Du kan også se listen over rettens boligdommere.

Notarbooking

Notaren bekræfter underskrifter på testamenter og andre juridiske papirer, fx fremtidsfuldmagter.

Rådgivning

Retten i Aalborg tilbyder ikke juridisk rådgivning. Vi har lavet en oversigt over rådgivningsmuligheder inden for rettens geografiske område.

Brug retten

Retten i Aalborg hjælper borgerne i mange svære situationer, fx dødsfald, arv, gæld, konflikter, inkasso eller uenighed om børnene.

Blanketter

Se den samlede liste over blanketter og vejledninger fra Danmarks Domstole. Udfyldte blanketter skal typisk afleveres til den lokale byret.

Coronavirus - Sagsafvikling i retten

Brugere og ansatte skal kunne færdes trygt ved Retten i Aalborg, og derfor vil sagsafviklingen ske under hensyn til sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger og råd om smitteforebyggelse. Anbefalingerne er, at der holdes afstand, når det er muligt, og at man spritter hænder ved indgang til retten og til retslokalerne. Der skal igen bæres mundbind på gangarealer og i venteområder.

Så længe COVID-19 er karakteriseret som en samfundskritisk sygdom, vil der herudover i overensstemmelse med anbefalingerne fra Danmarks Domstoles Krisestab gælde et krav om, at ansatte, lægdommere og sagkyndige dommere, der møder i retten, foreviser gyldigt coronapas.

Rettens øvrige brugere – både professionelle og andre, f.eks. parter og vidner – opfordres til at lade sig teste for COVID-19, inden de møder i retten, med mindre man er færdigvaccineret eller tidligere har været smittet og derfor har et gyldigt coronapas.

Du kan læse mere om domstolenes tiltag i forbindelse med forebyggelse af smittespredning her. 

Kontakt og åbningstider

Adresse

Retten i Aalborg
Badehusvej 17
DK-9000 Aalborg

Telefon 99 68 84 00

EAN-nr. 5798 000 162006

Åbningstider

Mandag til fredag fra kl. 08.30 til kl. 15.00.

Retten har lukket på helligdage, Grundlovsdag samt den 24. og den 31. december.

Gå til kontaktoplysninger

Mere information om dine handlemuligheder

Her kan du få mere information om, hvad du skal gøre i forbindelse med fx dødsfald i familien, skilsmisse, bodeling, gældssanering eller andet. Du kan også læse mere om, hvordan man anlægger en civil retssag, og om hvilke typer sager du som borger eller virksomhed i Danmark har mulighed for at anlægge mod andre borgere eller virksomheder.

Se alle emner