Gå til sidens indhold

Højesteret

16 jun 2022

Højesteret

Højesterets besøg på Færøerne

Højesteret besøger Færøerne i dagene 13. – 16. juni.

I dagene 13. – 16. juni besøger Højesteret Færøerne.

Programmet for den 13. juni omfatter besøg ved  Retten på Færøerne, Lagtingets ombudsmand, Tinganes, Rigsombuddet, embedslægen og Færøernes Universitet. Dagen afsluttes med møde i den færøske juridiske forening.

Programmet for den 14. juni omfatter besøg hos Landfogeden på Færøerne, rundvisning på Færøernes Kunstmuseum, besøg hos sorenskriveren og besøg i arresthus og hos Kriminalforsorgen.

Onsdag den 15. juni kl. 09.00 – 12.00 afholdes der i Retten på Færøerne offentligt retsmøde med hovedforhandling i en sag om udpantningsret på Færøerne for dansk skattekrav. I pådømmelsen deltager følgende dommere: Thomas Rørdam, Vibeke Rønne, Michael Rekling, Lars Hjortnæs, Anne Louise Bormann, Kristian Korfits Nielsen og Ole Hasselgaard.

Dommen afsiges den 22. juni 2022 kl. 12.00 i København (kl. 11.00 færøsk tid).