Gå til sidens indhold

Straffe- og skifteprogrammet

Straffe- og skifteprogrammet er Domstolsstyrelsens nye digitaliseringsprogram. Programmet udvikler systemer til behandling af straffe- og skiftesager.

Straffe- og skifteprogrammet er domstolenes hidtil største digitaliseringsprogram. Formålet med programmet er at udvikle en ny løsning til at understøtte straffe- og skifteområderne.

Programmet blev igangsat i 2020 og forventes afsluttet ved udgangen af 2026. Programmet vil udrulle straffe- og skifteløsningen i fem forskellige releases.

Om programmet

Domstolsstyrelsen har oprettet en programorganisation, som har til formål at udvikle nye it-systemer til understøttelse af straffe- og skifteområderne ved Danmarks Domstole.

Releaseplan

Den nye løsning til behandling af straffe- og skiftesager udrulles i fem releases.

Bødesagssystemet

Straffe- og skifteprogrammet udvikler et bødesagssystem til behandlingen af forenklede bødesager. Bødesagssystemet releases i første halvår af 2023.

Tekniske orienteringsmøder

Forud for hver release inviterer Straffe- og skifteprogrammet til en række tekniske orienteringsmøder for alle interesserede.

API-tilslutning til Skifteportalen

Her kan du læse om API-tilslutning til Skifteportalen og om, hvordan du som professionel kan teste din API-adgang til portalens testmiljø.