Gå til sidens indhold

26 mar 2020

Danmarks Domstole

Information om Corona til domsmænd etc.

Information til domsmænd, nævninge, sagkyndige dommere, nævnsmedlemmer mv.

Alle besøgende ved Danmarks Domstole skal følge myndighedernes anbefalinger og henstillinger.

Se myndighedernes anbefalinger på www.coronasmitte.dk  

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at personer, der siden 2. marts 2020 er kommet hjem fra et særligt risikoområde, holder sig hjemme i 14 dage efter hjemkomsten (såkaldt hjemmeophold). Sundhedsstyrelsen opfordrer samtidig arbejdsgivere til at bakke op om deres anbefalinger. Listen over særlige risikoområder kan findes på Sundhedsstyrelsens hjemmeside. Det anbefales, at du holder dig løbende orienteret på listen over risikoområder.

Ved Danmarks Domstole følger vi situationen omkring coronavirus, og vi følger anbefalingerne fra sundhedsmyndighederne. Det betyder, at medarbejdere, der siden den 2. marts er kommet eller kommer hjem fra et af de særlige risikoområder, skal holde sig hjemme i 14 dage efter hjemkomsten.

Kontakt retten, hvis du er indkaldt til et retsmøde, nævnsmøde eller lignende, og er omfattet af sundhedsmyndighedernes retningslinjer og anbefalinger. Retten vil så overveje behovet for at indkalde en anden i stedet for dig.