Gå til sidens indhold

Dit søgeresultat for ""

18 sep 2023

Nyhed

Danmarks Domstole

Konstitueret landsdommer - på vej mod en dommerkarriere

For at blive dommer skal man som udgangspunkt have gennemført et konstitutionsforløb i en af de to landsretter. De to landsretter afholder senere på måneden informationsmøder om konstitutionsforløbet.

15 sep 2023

Nyhed

Danmarks Domstole

Implementering af FBRS er nu gennemført

Rettighedsstyringen på domstolenes sagsportal, minretssag.dk, er den 15/9 kl. 13.30 overgået fra Nets Rettighedsstyring til den fælles brugerrettighedsstyringskomponent (FBRS).

12 sep 2023

Nyhed

Danmarks Domstole

Implementering af FBRS udsat

På grund af uforudsete tekniske udfordringer er implementeringen af den fælles brugerrettighedsstyringskomponent (FBRS) på domstolenes sagsportal, minretssag.dk, udsat.

04 sep 2023

Nyhed

Danmarks Domstole

Videregivelse af oplysninger til VIVE

På vegne af byretter og landsretter videregiver Domstolsstyrelsen personoplysninger i forældreansvarssager til Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd (VIVE)

04 sep 2023

Nyhed

Danmarks Domstole

Retsorden på tværs af landegrænser

Danmarks involvering i sager ved EU-Domstolen har aldrig været større end nu. Størstedelen af indsatsen foregår i retssager uden særlig dansk tilknytning. En ost med statsborgerskab har dog bragt Danmark i søgelyset for traktatbrud.

31 aug 2023

Nyhed

Danmarks Domstole

Ambitiøst udspil for domstolene i forslag til finanslov

I regeringens forslag til finanslov for 2024 sættes der ca. 1,8 mia. kr. af i reserve til de kommende forhandlinger om en ny økonomisk flerårsaftale for domstolene.

30 aug 2023

Nyhed

Danmarks Domstole

Velkomstbreve til nye domsmænd og nævninge

De to landsretter udsender i disse dage breve til de domsmænd og nævninge (som med et samlet udtryk kaldes lægdommere), der skal virke i landets by- og landsretter fra den 1. januar 2024 og fire år frem.

25 aug 2023

Nyhed

Danmarks Domstole

Dommerudnævnelser august 2023

Læs pressemeddelelse fra Dommerudnævnelsesrådet.

22 aug 2023

Nyhed

Danmarks Domstole

Her behandles en stor del af landets konkurser

Mere end 40 procent af landets konkurssager behandles ved Sø- og Handelsretten. Der arbejdes i et højt tempo, og det kræver gode og effektive arbejdsgange.

21 aug 2023

Nyhed

Danmarks Domstole

Kom til fremvisning af udvidet skifteportal

Nu kan du tilmelde dig Domstolsstyrelsens fremvisninger af Skifteportalen, der næste år udvides til også at understøtte tvangsopløsningsområdet.

16 aug 2023

Nyhed

Danmarks Domstole

Ændring af rettighedsstyring på minretssag.dk

I forbindelse med implementeringen af MitID Erhverv vil håndteringen af rettighedsstyring på minretssag.dk overgå fra Nets Rettighedsstyring til FBRS.

10 aug 2023

Nyhed

Danmarks Domstole

Tekniske orienteringsmøder om udvidelse af Skifteportalen

Domstolsstyrelsen holder i løbet af efteråret 2023 en række tekniske orienteringsmøder, hvor du kan få information om udvidelsen af Skifteportalen med tvangsopløsningsområdet.