Gå til sidens indhold

Du kan få mere information om Skifteportalen til Domstolsstyrelsens fremvisninger.

Domstolsstyrelsen vil gerne invitere alle interesserede til fremvisning af domstolenes nye skifteportal til behandling af dødsbosager, som Straffe- og skifteprogrammet er ved at udvikle. Alle er som udgangspunkt velkomne til at deltage på møderne, der vil foregå via Microsoft Teams.

Du kan se en oversigt over de kommende møder og dagsordner herunder og tilmelde dig det møde, du finder mest relevant.

Demonstration af færdig skifteportal med upload (den 29. august) 

Fremvisning af den samlede skifteportal med fokus på upload-funktionalitet. Denne fremvisning afholdes før udrulning til pilotretterne.

  • Den 29. august kl. 9:00- 11:30 på Teams
Demonstration af færdig skifteportal med upload (den 2. og 4. november)

Fremvisninger af den samlede skifteportal med fokus på upload-funktionalitet. Disse to fremvisninger afholdes efter udrulning til pilotretterne, hvorfor der kan være små ændringer i systemet.

Sådan tilmelder du dig

Du tilmelder dig ved at klikke på linket ud for den fremvisning, du ønsker at deltage i. Så downloader du linket og klikker på filen. Herefter dukker en kalenderinvitation op, og du trykker ”deltager”. Du er nu tilmeldt mødet.

Hvis du har problemer med at tilmelde dig, kan du i stedet sende en mail til Straffe- og skifteprogrammets fælles mail: straffeskifte@domstolsstyrelsen.dk. Skriv til os, hvilket møde du gerne vil deltage i. Så sender vi en invitation.

Du kan læse mere om fremvisningerne af Skifteportalen via denne nyhed på domstol.dk

 

Sidst opdateret: 26. september 2022