Gå til sidens indhold

Retten i Næstved

30 sep 2022

Retten i Næstved

Energibesparende tiltag ved retten i Næstved

Regeringen har besluttet at spare på energien på tværs af hele den offentlige sektor ved at sænke opvarmningen til 19 grader, slukning af unødvendig belysning samt forkortelse af fyringssæsonen og reduktion af driftstid for varme og ventilation. Tiltagene ønskes implementeret hurtigst muligt og senest den 1. oktober 2022.

Bygningsstyrelsen er i den forbindelse kommet med en række tiltag. For nærmere information om de konkret tiltag henvises til følgende link https://sparenergi.dk/erhverv/sparerad-pa-arbejdspladsen

Retten i Næstved følger Bygningsstyrelsens anbefalinger.

Konkret betyder det, at opvarmningen i lokalerne i Retten i Næstved nedsættes til 19 grader, hvorfor vi opfordrer rettens brugere til at tilpasse påklædningen herefter. Al unødvendig belysning vil ligeledes blive slukket.