Gå til sidens indhold

Retten i Lyngby

17 dec 2019

Retten i Lyngby

5 års fængsel og udvisning for bestandig for to voldtægter

Tiltalte på 35 år, som stammede fra Nigeria, blev fundet skyldig i med en uges mellemrum at have voldtaget to piger på 21 og 23 år.

Begge piger havde været i byen i København og var alene blevet samlet op tidligt om morgen af tiltalte, der tilbød at køre dem hjem mod betaling. Begge gange lagde han undervejs an på pigerne, og trods af de afslog tiltaltes tilnærmelser, kørte han dem mod deres vilje til ensomt beliggende rastepladser, hvor han bad dem om at gå om på bagsædet i bilen, hvorefter han voldtog dem. Herefter blev de kørt mod deres bopæl. 

Tiltalte nægtede forholdene og forklarede blandt andet, at han ikke havde haft samleje med nogen af pigerne. Retten fandt navnlig henset til det af pigerne forklarede tiltalte for skyldig i blandt andet voldtægt. 

Tiltalte blev idømt fængsel i 5 år og blev udvist for bestandigt, ligesom han skulle betale tort til ofrene. Tiltalte ankede dommen.