Gå til sidens indhold

Retten i Herning

04 maj 2018

Retten i Herning

Pione Sistos agent frifundet

En professionel mellemmand/aftaleformidler på det ligeledes professionelle fodboldmarked påstod, at Pione Sistos agent skulle betale 30% af sit fortløbende agenthonorar til mellemmanden. Kravet blev fremsat efter Pione Sistos klubskifte fra FCM til Celta Vigo i Portugal. Mellemmanden påstod, at han efter aftale med Pione Sistos agent havde medvirket til klubskiftet, og at han derfor var berettiget til provision for sit arbejde. Pione Sistos agent blev frifundet blandt andet fordi, retten ikke fandt det bevist, at der var indgået nogen aftale mellem Pione Sistos agent og mellemmanden omkring levering af ydelser fra mellemmanden til Pione Sistos agent i forbindelse med et klubskifte. Retten fandt det heller ikke bevist, at Pione Sistos agent i øvrigt havde profiteret uretmæssigt af mellemhandlerens påståede virke og indflydelse på fodboldmarkedet.
 
Dom afsagt den 3. maj 2018 under BS 11-695/2017