Retten i Aalborg

30 apr 2020

Retten i Aalborg

Retten i Aalborg er åbnet gradvist

Den 27. april 2020 er Retten i Aalborg åbnet gradvist.

Retten gennemfører fra mandag den 27. april 2020 så vidt muligt planlagte retsmøder. Hvis det bliver nødvendigt at aflyse eller flytte retsmøder, får de involverede parter direkte besked.

Aflyste retsmøder vil snarest muligt blive berammet på ny.

Fra mandag den 27. april 2020 foretages der endvidere alle former for notarforretninger, dog kun efter tidsbestilling. Læs mere om notarforretninger her.

Retten kan igen kontaktes på telefonnummer 99 68 84 00, og der er åbent for personlige henvendelser i rettens ekspeditionstid fra kl. 8.30 til kl. 15.00. Skifteretten har i perioden frem til august 2020 begrænset telefontid fra kl. 9 til kl. 12.

Hvis man skal møde i retten, skal man på grund af situationen med Coronavirus være særligt opmærksom på følgende:

  • Mød først op i retten 5-10 minutter før det tidspunkt, der er indkaldt til
  • Mød kun det nødvendige antal personer op og tag kun en bisidder med, hvis det er nødvendigt. Lad evt. vedkommende vente uden for retten.
  • Afsprit hænder ved indgangen
  • Hold afstand, mindst 2 meter
  • Det er markeret, hvor man skal sidde for at overholde afstandskravet, og stolene må derfor ikke fjernes fra markeringerne
  • Hvis man har symptomer på Covid-19, også milde symptomer, skal man ikke møde op, men i stedet kontakte retten telefonisk.
  • Bemærk, at retsmøderne på grund af afstandskravet på 2 meter kan være flyttet til et andet lokale end det, der fremgår af indkaldelsen.

Se i øvrigt vigtig information til alle brugere ved Danmarks Domstole om hensigtsmæssig adfærd og god hygiejne her.

Genåbningsplanen for Danmarks Domstole kan læses her.