Hop til indhold
DANMARKS DOMSTOLE
- FOR RET OG RETFÆRDIGHED

Fremtidsfuldmagter 

Du kan læse mere om oprettelsen af fremtidsfuldmagter på Justitsministeriets hjemmeside, hvor der er en vejledning til borgerne om fremtidsfuldmagter eller på borger.dk her. Det anbefales, at du læser hele vejledningen igennem, inden du opretter en fremtidsfuldmagt.

 Du kan først komme til notaren og få påtegnet fuldmagten, når du har registreret og digitalt underskrevet fremtidsfuldmagten i Fremtidsfuldmagtregistreret. Husk at noterede dit referencenummer – det skal notaren bruge sammen med din legitimation.

 Det er vigtigt, at du ikke skriver CPR.numre i fremtidsfuldmagtens tekstfeltet. Hvis du gør det, vil notaren bede dig om at ændre fuldmagten, og få en ny notartid. Notaren kan ikke vejlede dig om fremtidsfuldmagters indhold.

 Notaren skal sikre sig, at du forstår fremtidsfuldmagtens indhold og af egen fri vilje ønsker at vedkende dig fremtidsfuldmagten.

Til top Sidst opdateret: 29-09-2017 
DomstolsstyrelsenseperatorStore Kongensgade 1-3seperator1264 København K.seperatorTelefon: 70103322seperatorEmail: Se alle adresser her