Hop til indhold
DANMARKS DOMSTOLE
- FOR RET OG RETFÆRDIGHED

Salgsopstillinger pr. mail pr. 1. august 2011 
20-07-2011 

Digital modtagelse og videregivelse af salgsopstillinger i tvangsauktionssager åbner pr. 1. august 2011
Rigtig mange rekvirenter i tvangsauktionssager benytter sig af muligheden for at offentliggøre en skannet udgave af salgsopstillingen på www.tvangsauktioner.dk i tilslutning til bekendtgørelsen af tvangsauktionen i Statstidende og dagblade.

Fra den 1. august 2011 åbner Fogedretten i Randers mulighed for at modtage salgsopstillinger fra rekvirenter i tvangsauktionssager som en vedhæftet fil til en mail til brug for udsendelsen af indkaldelser til tvangsauktioner.


En forudsætning for ordningen er, at vi samtidig modtager en oversigt over mailadresser på skyldner, pant- og udlægshavere, lejere og andre relevante rettighedshavere. Er der parter, som man ikke kan skaffe mailadresser på, må I som vanligt sende salgsopstillinger til disse i papirform til brug for normal brevudsendelse, ligesom vi under alle omstændigheder skal bede om et passende antal eksemplarer til udlevering.

Vi skal minde om, at persondatalovens krav om, at oplysninger skal behandles i overensstemmelse med god databehandlingsskik, gælder så meget mere, hvis personhenførbare oplysninger behandles og videregives via elektroniske medier. Hvad enten salgsopstillinger sendes til fogedretten i papirform eller som en elektronisk fil, skal I derfor påse, at salgsopstillingen og dens bilag ikke indeholder følgende:

  1. Beskyttede adresser
  2. Personnumre
  3. Fotos af ejendommen, der kan krænke privatlivets fred eller anspore andre til at bryde ind og fjerne afbilledede værdier og effekter.

Filer med salgsopstillinger kan som alle andre henvendelser ved brug af mail, sendes til Fogedretten i Randers mailboks foged.ran@domstol.dk.

Til top Sidst opdateret: 20-07-2011 
Retten i RandersseperatorNørregade 1seperator8900 Randers C.seperatorTelefon: 99688600seperatorEmail: randers@domstol.dk