Hop til indhold
DANMARKS DOMSTOLE
- FOR RET OG RETFÆRDIGHED

Fuldmægtig i Domstolsstyrelsen 

Her kan du møde Karen Laursen, der tidligere har været dommerfuldmægtig og i dag er fuldmægtig i Domstolsstyrelsen.
Kandidat fra Aarhus Universitet, februar 2002
Dommerfuldmægtig ved Retten i Thisted, Retten i Rødovre og ved Retten på Færøerne
Siden maj 2007 fuldmægtig i Domstolsstyrelsen

11. marts 2011

Jeg startede som dommerfuldmægtig lige fra universitetet og fik hurtigt opgaver, der var forbundet med rigtig meget ansvar. Samtidig fulgte jeg domstolenes grunduddannelse, hvor jeg både teoretisk og praktisk blev klædt på til at håndtere sager på de forskellige retsområder. Som dommerfuldmægtig er man især tilknyttet foged- og skifteret, men man har også civile sager og straffesager. Man kommer derfor vidt omkring i juraens krinkelkroge og har, især i foged og skifteretten, meget kontakt til borgerne.

Da man som dommerfuldmægtig er ansat ved Danmarks Domstole, er det muligt at søge nye udfordringer ved andre embeder efter den første uddannelsestid. Den mulighed har jeg benyttet flittigt, blandt andet ved at jeg i en periode på 1½ år havde en vikarstilling som dommerfuldmægtig på Færøerne. Det var en kæmpe oplevelse at bo og arbejde på de vindomsuste øer i Nordatlanten. Senere fik jeg smag for det mere administrative arbejde, og jeg søgte derfor ind til Domstolsstyrelsen. Her beskæftiger jeg mig med bredere og mere politisk orienterede opgaver, og det giver mig et bredere perspektiv på Danmarks Domstole. I styrelsen er jeg også blevet introduceret til projektarbejdsformen, da mange af styrelsens opgaver bliver udført i projekter, der går på tværs i organisationen. Det er en arbejdsform, som tiltaler mig rigtig meget, og jeg har netop afsluttet en efteruddannelse i projektledelse.

Til top Sidst opdateret: 02-05-2019 
DomstolsstyrelsenseperatorStore Kongensgade 1-3seperator1264 København K.seperatorTelefon: 70103322seperatorEmail: Se alle adresser her