Hop til indhold
DANMARKS DOMSTOLE
- FOR RET OG RETFÆRDIGHED

Dommerfuldmægtig 

Her kan du møde Mette Green van de Ven, der er tidligere dommerfuldmægtig ved Retten i Hillerød, og sidenhen har fungeret som konstitueret funktionschef ved Retten i Holbæk.
Som uddannelsesfuldmægtig gennemgår man i den indledende fase af sin ansættelse et grundigt introduktions- og oplæringsforløb. Man er således ofte på kurser af høj standard, hvor ens faglige viden bliver opdateret – og hvor man har lejlighed til at stifte bekendtskab med en masse andre dommerfuldmægtige. Det er sjovt og vigtigt at skabe dette netværk.

Jobbet som dommerfuldmægtig er meget selvstændigt, udfordrende og meningsfyldt. Selv om vigtigheden af et højt fagligt niveau selvfølgelig er åbenbart, så er det lige så vigtigt, at man formår at kunne kommunikere ud til mennesker med meget forskellig baggrund, både f.eks. den psykisk syge eller enken, der aldrig har været i kontakt med retssystemet før.

Til top Sidst opdateret: 02-05-2019 
DomstolsstyrelsenseperatorStore Kongensgade 1-3seperator1264 København K.seperatorTelefon: 70103322seperatorEmail: Se alle adresser her