Hop til indhold
DANMARKS DOMSTOLE
- FOR RET OG RETFÆRDIGHED

Informationsmøder for advokater, advokatsekretærer og myndigheder om minrets-sag.dk 
06-09-2017 

Bliv klar til digital behandling af civile sager, når minretssag.dk kommer til dit område

Danmarks Domstole er snart klar med digital behandling af civile sager ved flere af landets retter. Det betyder, at alle civile sager skal anlægges digitalt på domstolenes sagsportal minretssag.dk. Kom med til informationsmøde og bliv klar til at anvende minretssag.dk.

Domstolsstyrelsen holder i samarbejde med lokale retter landet over informationsmøde for jer, der samarbejder med de lokale retter. Møderne henvender sig til professionelle brugere som advokater, advokatsekretærer, myndigheder og virksomheder. Her fortæller vi om, hvad minretssag.dk kommer til at betyde og giver eksempler på, hvordan minretssag.dk fungerer.

Informationsmøderne vil blive afholdt i takt med, at der åbnes for digital behandling af civile sager ved de enkelte retter. Du kan se åbningsdatoerne for retterne her.

Klik her for at få et overblik over planlagte informationsmøder, samt hvilke retter møderne primært dækker. Endvidere findes også information om tilmeldingsfrist, samt hvordan du tilmelder dig. Ved tilmelding bedes oplyst deltager(nes) navn(e), titel, firma, telefon og mail. De lokale retter vil sende invitationer ud i eget område. Hvis du ikke har modtaget en invitation, eller du hellere vil deltage på et af de andre møder, skal du tilmelde dig, som angivet i skemaet. Tilmelding foregår i princippet efter først til mølle princippet. I tilfælde af pladsmangel, så vil de, som tilhører retternes nærområde, blive prioriteret.

Få hjælp på hjemmesiden, supporten og i din lokale ret
Uanset, om du er advokat, advokatsekretær, virksomhed eller myndighed, anlægger du selv sagen. Der er udarbejdet vejledninger og små instruktionsfilm, der kan guide dig. Det hele finder du på Danmarks Domstoles hjemmeside her. Er du advokat, virksomhed eller myndighed, skal du tage stilling til, hvem der skal have adgang til at se de forskellige sager. Det kan allerede forberedes nu. Mere information findes her.

Hvis der opstår tekniske problemer med sagsportalen, kan du kontakte en central support i Domstolsstyrelsen på telefon 2210 2305 eller kontaktformular.

Hvis du har spørgsmål til en konkret sag, kan du fortsat henvende dig til din lokale ret

Til top Sidst opdateret:  
DomstolsstyrelsenseperatorStore Kongensgade 1-3seperator1264 København K.seperatorEmail: Se alle adresser her