Hop til indhold
DANMARKS DOMSTOLE
- FOR RET OG RETFÆRDIGHED

Dommerudnævnelsesrådets årsberetning 2017 
19-03-2018 

I årsberetningen kan du blandt andet læse om Dommerudnævnelsesrådets virksomhed og kompetence samt de dommerstillinger, som rådet har behandlet i 2017.

Dommerudnævnelsesrådet har offentliggjort årsberetningen for 2017, som giver et overblik over de dommerstillinger, som rådet har behandlet i løbet af året, rådets praksis og fremgangsmåden ved stillingsbesættelser. Desuden indeholder årsberetningen en statistisk oversigt over ansøgere og indstillede, herunder bl.a. de indstilledes erhvervsmæssige baggrund.

Du kan læse årsberetningen på rådets hjemmeside her.

Dommerudnævnelsesrådet for Grønland

Du kan desuden læse Dommerudnævnelsesrådet for Grønlands årsberetning 2017 her, hvor du kan læse om Dommerudnævnelsesrådet for Grønlands virksomhed og behandling af ansøgningssager til stillingerne som dommer og landsdommer i Grønland.

Dommerudnævnelsesrådet for Færøerne

Der vil ikke komme en årsberetning fra Dommerudnævnelsesrådet for Færøerne, da der ikke har været afholdt møde i rådet i 2017.


 

Til top Sidst opdateret: 19-03-2018 
DomstolsstyrelsenseperatorStore Kongensgade 1-3seperator1264 København K.seperatorTelefon: 70103322seperatorEmail: Se alle adresser her