Hop til indhold
DANMARKS DOMSTOLE
- FOR RET OG RETFÆRDIGHED

Civile sager bliver digitale ved retterne i Bornholm, Holbæk, Odense og Svendborg 
06-11-2017 

Fra den 9. november skal du bruge sagsportalen ’minretssag.dk’, hvis du vil anlægge en civil sag ved retterne i Bornholm og Holbæk. Fra den 13. november gælder det samme for retterne i Odense og Svendborg.

Domstolene har udarbejdet en række vejledninger og små instruktionsfilm, der kan guide dig igennem, hvis du vil anlægge en civil sag digitalt. Det hele finder du under overskriften Digitale civile sager.

Du kan også deltage i et af vores informationsmøder om 'minretssag.dk'. Se hvornår der er et informationsmøde nær dig.

Hvis du oplever tekniske problemer med sagsportalen, kan du kontakte domstolenes support. Hvis du har spørgsmål til en konkret sag, kan du henvende dig til din lokale ret.

Ibrugtagning af sagsportalen

Alle retter i Jylland er allerede overgået til digital behandling af civile sager. I løbet af de kommende måneder bliver minretssag.dk rullet ud til resten af landet. Du skal først bruge minretssag.dk, når løsningen er taget i brug i den ret, hvor du vil anlægge en civil sag.

Se hvornår de enkelte retter begynder at bruge minretssag.dk.

Nemmere og hurtigere sagsbehandling

I dag foregår behandlingen af civile sager ved retterne mest på papir og via ældre it-systemer. Med minretssag.dk bliver det nemmere og hurtigere at anlægge og behandle civile sager – til glæde for både borgere, advokater, virksomheder, myndigheder og domstolenes medarbejdere.

Til top Sidst opdateret: 06-11-2017 
DomstolsstyrelsenseperatorStore Kongensgade 1-3seperator1264 København K.seperatorTelefon: 70103322seperatorEmail: Se alle adresser her