Hop til indhold
DANMARKS DOMSTOLE
- FOR RET OG RETFÆRDIGHED

Ny direktør for Domstolsstyrelsen 
25-04-2012 

Domstolsstyrelsens bestyrelse har ansat Charlotte Münter som ny direktør for Domstolsstyrelsen.

Charlotte Münter er 45 år, cand.jur. og har tillige en engelsk universitetsgrad (LLM) i europæisk ret. Hun kommer fra stillingen som direktør for Digitaliseringsstyrelsen, hvor hun har haft det overordnede ansvar for bedre brugerservice i den offentlige sektor gennem digitalisering. Hun har tidligere været direktør for Økonomistyrelsen og for Erhvervs- og Byggestyrelsen. Før da var hun juridisk direktør i Erhvervsministeriet.

Charlotte Münter tiltræder stillingen den 10. maj 2012. Hun afløser Adam Wolf, der den 1. april tiltrådte stillingen som administrerende direktør i Danske Regioner.

Formanden for Domstolsstyrelsens bestyrelse, højesteretsdommer Jens Peter Christensen udtaler i anledning af ansættelsen af Charlotte Münter:

"Vi har haft mange gode ansøgere til stillingen som direktør for Domstolsstyrelsen, og det er en fuldstændig enig bestyrelse, der står bag beslutningen om at ansætte Charlotte Münter. Vi er i bestyrelsen sikre på, at hun er lige præcis den direktør, vi har brug for, og at hun vil komme til at gøre det særdeles godt."

 

Til top Sidst opdateret: 25-04-2012 
DomstolsstyrelsenseperatorStore Kongensgade 1-3seperator1264 København K.seperatorEmail: Se alle adresser her