Hop til indhold
DANMARKS DOMSTOLE
- FOR RET OG RETFÆRDIGHED

Digital post 

Send sikkert, hvis din e-mail indeholder fortrolige og/eller følsomme personoplysninger.

Vil du sende en e-mail til retten, der indeholder fortrolige og/eller følsomme personoplysninger, skal du sende e-mailen sikkert, så andre ikke kan læse indholdet. Følsomme personoplysninger er f.eks. information om strafbare forhold, race og etnisk baggrund og væsentlige sociale problemer.

Send sikkert: Borger eller virksomhed?

Retningslinjer for brug af e-mail
Danmarks Domstole har vedtaget et sæt retningslinjer for brugen af e-mail i retternes kommunikation med brugerne. Retningslinjerne gælder både for byretterne og de overordnede retter og beskriver, hvilke dokumenter og henvendelser retten kan og bør modtage og sende pr. e-mail.

Almindelig e-mail
Hvis din e-mail ikke indeholder fortrolige og/eller følsomme personoplysninger kan du sende en almindelig e-mail. Du kan her finde en oversigt over de mailadresser, som byretterne anvender:

Hvis du har bemærkninger til dette dokument, er du meget velkommen til at kontakte Domstolsstyrelsens juraenhed pr. mail på jur@domstolsstyrelsen.dk. 

Vedhæftede filer
Hvis du vælger at vedhæfte en fil til din e-mail eller digital postbesked, så vær opmærksom, at Domstolene kun kan modtage følgende filtyper:

 Filformat Beskrivelse
 .pdf  Adobe pdf-format
 .docx  Nyt word-format
 .doc  Ældre word-format
 .jpg  Format til billeder
 .txt  Format til ren tekst
 .xls  Excel-format
 .xlsx  Nyere Excel-format

Til top Sidst opdateret: 31-03-2016 
DomstolsstyrelsenseperatorStore Kongensgade 1-3seperator1264 København K.seperatorEmail: Se alle adresser her