Hop til indhold
DANMARKS DOMSTOLE
- FOR RET OG RETFÆRDIGHED

Brugerundersøgelse 2013 
08-01-2014 

 
 

Danmarks Domstole har i sommeren 2013 gennemført en brugerundersøgelse. Brugerundersøgelsens resultater er nu klar. Du kan læse resultaterne for Østre Landsret her og den samlede rapport her.

Rapporten for Østre Landsret viser udpræget tilfredshed blandt brugerne i deres møde med landsretten. Således ligger landsretten højt i spørgsmål vedrørende mødeledelse, service  og brug af e-mail til kommunikation med retten. I spørgsmål vedrørende de fysiske forhold så som indeklima og parkeringsforhold ligger landsretten lavt, hvilket må tilskrives landsrettens fysiske placering centralt i København i smukke og historiske bygninger, der desværre til tider ikke fuldt kan leve op til de rammer, der må forventes af en moderne domstol.

Undersøgelsen viser også utilfredshed med landsrettens sagsbehandlingstider, som brugerne finder for lange. Landsretten kæmper for tiden med store sagsmængder, som er vanskelige at nedbringe med den nuværende bemanding og tilgang af sager.

Jeg vil gerne takke alle, der har deltaget i brugerundersøgelsen. Besvarelserne er vigtige for os. Både for at få en billede af brugertilfredsheden og navnlig for at få idéer og inspiration til forbedringer.

 

Bent Carlsen

Til top Sidst opdateret: 08-01-2014 
Østre LandsretseperatorBredgade 59seperator1260 København K.seperatorTelefon: 99686200seperatorEmail: post@oestrelandsret.dk