Hop til indhold
DANMARKS DOMSTOLE
- FOR RET OG RETFÆRDIGHED

Digital behandling af civile sager er på vej 
17-01-2018 

Fra den 24. januar 2018 skal civile sager til Retten i Lyngby anlægges og behandles digitalt

Fra den 24. januar 2018 skal civile sager til Retten i Lyngby anlægges og behandles digitalt på domstolenes sagsportal, www.minretssag.dk.

Uanset om du er borger, advokat, virksomhed eller myndighed anlægger du selv sagen på domstolenes sagsportal. Der er udarbejdet vejledninger og små instruktionsfilm, der kan guide dig. Det hele finder du på domstolenes hjemmeside her.

Skulle du opleve tekniske problemer, finder du på hjemmesiden også oplysninger, så du kan kontakte en central support i Domstolsstyrelsen.

Hvis du har spørgsmål til en konkret sag, kan du henvende dig telefonisk til retten eller skriftligt på sagen på www.minretssag.dk, eventuelt ved at anvende kontaktformularen på forsiden af www.minretssag.dk, hvis du ikke har adgang til den konkrete sag.

Domstolenes sagsportal har været anvendt i over et år i Retten i Horsens og Vestre Landsret. Sagsportalen er efterhånden taget i brug ved de fleste retter.

Tilbagemeldingerne fra brugerne tyder på, at de fleste oplever systemet som intuitivt og nemt at anvende.

Nogle af fordelene er:

  • Du kan følge en sag fra start til slut digitalt.
  • Du kan betale retsafgiften online i systemet.
  • Du vil blive adviseret via mail eller E-boks, når der er digitale frister og nyt på sagen.
  • Du kan opbevare og anvende sagens materiale digitalt og medbringe det på din computer, hvis du skal i retten.

Sådan gør du

Hvis du vil anlægge en civil sag, skal du logge dig ind på www.minretssag.dk med dit NemID og følge vejledningen for hvert punkt, du skal igennem. Det er også her, du kan følge din sag løbende.

Til top Sidst opdateret: 17-01-2018 
Retten i LyngbyseperatorLyngby Hovedgade 96seperator2800 Kgs. LyngbyseperatorTelefon: 99684800seperatorEmail: lyngby@domstol.dk