Hop til indhold

Retten i Esbjerg

I menuen til venstre kan du finde praktiske oplysninger om Retten i Esbjerg. I topmenuen er der genveje til information, der er gældende for alle retter.

Retten er delvist lukket

Retten er delvist lukket fra den 13. marts 2020 og foreløbigt til og med den 10. maj 2020 for at undgå spredning af coronavirus/COVID-19.

Hvad behandler vi ikke

Den delvise lukning betyder, at der – bortset fra særlige kritiske sager - ikke afholdes møder i rettens lokaler, og at vores telefoner er lukket for almindelige henvendelser. Der vil blive givet besked til de berørte i de sager, som er aflyst.

Alle tider hos notaren er også aflyst i perioden. Opmærksomheden henledes på muligheden for oprettelse af et vidnetestamente. Kontakt i givet fald en advokat, der vil kunne rådgive.

Hvad behandler vi

Retten har oprettet hjemmearbejdspladser for at sikre, at mest muligt arbejde fortsat kan løses.

Telefoniske retsmøder og henvendelser på mail vil som udgangspunkt blive behandlet. Eventuelle retlige frister i perioden opretholdes.

Der kan også fortsat anlægges sager, herunder på minretssag.dk

Akutberedskab

Retten har et akutberedskab, der håndterer helt særlige opgaver. Venligst kontakt kun retten telefonisk i akutte tilfælde.

Akuttelefonen er: 41532040 og betjenes alle hverdage fra kl. 08.30 – 15.00.

Uopsættelige notar- og skifteforretninger henvises til at ringe til skifteretten indenfor det angivne tidsrum på telefon 99 68 89 63. Det samme gælder erhvervskunder, som skal have foretaget en notarforretning. Grundet reduceret bemanding må ventetid påregnes. Prøv i givet fald senere.

Vi beklager den ulejlighed, som situationen medfører.

 

 Seneste nyt

Til topSidst opdateret: 08-04-2020 
Retten i EsbjergseperatorDokken 1seperator6700 EsbjergseperatorTelefon: 99688800seperatorEmail: esbjerg@domstol.dk