Hop til indhold

   Retten i Aarhus

 

Alle retsmøder fra den 13. marts 2020 og frem til og med den 15. april 2020 er som udgangspunkt aflyst som følge af faren for coronasmitte

Telefoniske retsmøder i familieretlige sager, civile sager og småsager vil blive afviklet som planlagt.

Der vil fra og med den 1. april 2020 kunne gennemføres notarforretninger til brug for erhvervsvirksomheder. Skifteretten kan kontaktes herom på mail - se under seneste nyt til højre.

Ingen skal som udgangspunkt møde op til planlagte møder eller rette personlig henvendelse til retten. Det gælder alle retssager, fogedsager, skiftesager, familieretssager, notarforretninger m.v. Notarforretninger, der er bestilt af erhvervsvirksom-heder den 1. april 2020 eller senere, vil dog blive gennemført.  Der vil være meget begrænset aktivitet i retsbygningerne. Udgående aktiviteter, eksempelvis udgående fogedforretninger, er også aflyst. Hvis man skal møde op til en sag, vil dette særskilt blive oplyst telefonisk fra retten.

Særligt vedrørende testamenter henleder vi opmærksomheden på, at det er muligt at oprette et gyldigt testamente for vidner. Kontakt i givet fald en advokat, der vil kunne rådgive.

Retten har iværksat et nødberedskab. For nærmere info – se ”seneste nyt”

 Seneste nyt

Til topSidst opdateret: 11-04-2018 
Retten i ÅrhusseperatorVester Allé 10seperator8000 Aarhus CseperatorTelefon: 99687800seperatorEmail: aarhus@domstol.dk