Hop til indhold
DANMARKS DOMSTOLE
- FOR RET OG RETFÆRDIGHED

Om retslister 

Retslisterne er opstillet i overensstemmelse med bestemmelserne i bekendtgørelse nr. 546 af 18. juni 2004 med senere ændringer om retslister mv.
Det betyder, at parter i en række sager - f.eks. straffesager og familieretlige sager - er anonymiserede. Det betyder endvidere, at en sag ikke er medtaget på retslisten, hvis oplysning om sagen ville betyde videregivelse af oplysninger i strid med § 7 i persondataloven.
 
En fuldstændig retsliste er opslået i retsbygningen.

Retsmøderne afholdes sædvanligvis i landsrettens faste retslokaler i de byer, der er angivet i forbindelse med den enkelte sag på retslisten. Adresserne på landsrettens faste retslokaler findes under praktiske oplysninger. Når et retsmøde ikke afholdes i et af de faste retslokaler, vil adressen normalt fremgå af retslisten.
 
Det understreges, at der kan forekomme ændringer i retslisterne, idet retslisterne i videst muligt omfang opdateres indtil dagen for retsmødet/domsafsigelsen - f.eks. hvis en sag hæves.
 
Siden opdateres normalt hver onsdag formiddag.
Til top Sidst opdateret: 21-01-2009 
Vestre LandsretseperatorAsmildklostervej 21seperator8800 ViborgseperatorTelefon: 99688000seperatorEmail: post@vestrelandsret.dk