Hop til indhold
DANMARKS DOMSTOLE
- FOR RET OG RETFÆRDIGHED

Hvem er vi 

Retten i Svendborg er en af landets 24 byretter

Medarbejdere

Ved Retten i Svendborg er vi 37 medarbejdere, heraf en retspræsident, 5 dommere og 5 øvrige jurister. Rettens medarbejdere er primært placeret i kontorer på 1. sal, men du møder også medarbejdere ved hovedindgangen i informationen, foruden i rets- og mødelokalerne.

Læs mere om vores afdelinger her.

Her bor vi

Retten i Svendborg er i juli 2016 samlet i et helt nybygget Tinghus på Christiansvej. De nye lokaler danner en rigtig god ramme om vores arbejde med funktionelle retssale, moderne hjælpemidler og gode faciliteter for publikum. Retsbygningen, der er på ca. 4.000 etagekvm. indeholder 7 retssale, en særlig afdeling for retsmægling, samt en række mødelokaler. Desuden er der en stor information placeret lige ved hovedindgangen til retsbygningen. Som bruger af Retten i Svendborg kan du henvende dig i informationen, hvor rettens personale gerne viser dig til rette i retsbygningen. 

Vi lægger vægt på…

”Retten er meget bevidst om, at vi er en del af lokalsamfundet, som vi vil vise åbenhed og yde en god service. Vores afgørelser skal have høj kvalitet, og vi ønsker at kommunikere om rettens arbejde, både via vores pressekontaktdommer, i domsresuméer, og når skoleklasser eller andre er på besøg i retten.

Vi synes, at det er vigtigt, at Retten i Svendborg er en attraktiv arbejdsplads med engagerede medarbejdere, der tager et ansvar. Vi arbejder med trivsel og vores samarbejdsformer, ligesom vi konstant er i gang med kompetenceudvikling.”

Anni Højmark, retspræsident

 

Til top Sidst opdateret: 25-01-2018 
Retten i SvendborgseperatorChristiansvej 41seperator5700 SvendborgseperatorTelefon: 99683200seperatorEmail: svendborg@domstol.dk