Hop til indhold
DANMARKS DOMSTOLE
- FOR RET OG RETFÆRDIGHED

Om Retten i Svendborg 

Retten i Svendborg dækker områderne:
Svendborg, Langeland, Ærø, Nyborg og Faaborg-Midtfyn Kommuner

Afgørende for om sagen skal behandles ved Retten i Svendborg er som hovedregel, om stævningen eller fogedbegæringen retter sig mod en person eller virksomhed, der er hjemmehørende i rettens geografiske område. Det samme gør sig gældende for skiftesager. I straffesager kan det i visse tilfælde være gerningsstedet, der er bestemmende for, hvor en sag skal behandles.

Er du i tvivl, om du hører ind under Svendborg Retskreds, så kan du
få hjælp til at finde din retskreds på Domstolsstyrelsens hjemmeside ved at klikke her.

Domstolsstyrelsen har endvidere lavet en animation, der beskriver de personer, du kan møde ved blandt andet Retten i Svendborg.

Her på rettens hjemmeside kan du i menuen i venstre side søge viden om Svendborg retskreds og de muligheder, der er tilknyttet. Søger du viden af generel karakter, skal vi henvise dig til at søge via 'Sådan gør du' i topmenuen. I topmenuen kan du også under 'Selvbetjening' finde blanketter mv.

Ønsker du at få læst teksterne højt, kan du hente en "fjernbetjening" til dette på hjemmesiden adgang for alle. Det er et gratis program til talesyntese udviklet på bl.a. Københavns og Aalborg Universitet for Forskningsministeriet.

 

 

 


    
                                

Til top Sidst opdateret: 25-01-2018 
Retten i SvendborgseperatorChristiansvej 41seperator5700 SvendborgseperatorTelefon: 99683200seperatorEmail: svendborg@domstol.dk