Hop til indhold
DANMARKS DOMSTOLE
- FOR RET OG RETFÆRDIGHED

Dom for vold mod biologisk søn 
03-11-2016 

 
 
En 42-årig kvinde fra Nyborg er ved Retten i Svendborg dømt for vold mod sin biologiske søn. Volden stod på i perioden fra drengen var ca. 7 år gammel, indtil han som 14 årig blev tvangsfjernet af Nyborg Kommune i april måned. Moderens voldsudøvelse mod sønnen begyndte med skub og slag med flad hånd i ansigtet, men senere, da drengen blev ældre, tog volden til, og drengen blev nu tildelt slag med knyttet hånd, ligesom han i forbindelse med en enkelt episode blev fastholdt i et greb i håret og revet ned mod gulvet, hvorved hans hoved ramte gulvet, således at han pådrog sig hjernerystelse.
 
Anklagemyndigheden havde rejst sagen som en almindelig voldssag og ikke som en sag om mishandling og påstod derfor kvinden idømt en ubetinget fængselsstraf på 5 måneder. Kvinden, der blev dømt i overensstemmelse med anklagemyndighedens påstand, tog betænkningstid med hensyn til anke af dommen.

SS 11-1944/2016

Til top Sidst opdateret: 03-11-2016 
Retten i SvendborgseperatorChristiansvej 41seperator5700 SvendborgseperatorTelefon: 99683200seperatorEmail: svendborg@domstol.dk