Hop til indhold
DANMARKS DOMSTOLE
- FOR RET OG RETFÆRDIGHED

Direkte kontakt til afdelingerne 

Husk altid at skrive sagsnummer i din e-mail eller at have rettens sagsnummer parat ved telefoniske henvendelser.
Henvendelser til retten

Mails sendes til den relevante afdelings mailadresse, hvis du ved, hvor din henvendelse skal hen.

Stævninger i nye civile sager anlægges på portalen www.minretssag.dk 
 
Drejer henvendelse sig om en verserende sag, dvs. sagen har et sagsnummer, så sender du henvendelsen til afdelingspostkassen i den afdeling, som behandler sagen.

 

Administration 99 68 32 05 adm.sve@domstol.dk
Skifteretten 99 68 32 01

skifte.sve@domstol.dk

Familieretten

99 68 32 06 familie.sve@domstol.dk
Fogedretten 99 68 32 02 foged.sve@domstol.dk
Retsafdelingen ret.sve@domstol.dk
Straffesager 99 68 32 03
Civilsager 99 68 32 04

 

Vær opmærksom på, at ikke alt kan sendes pr. e-mail, selvom det er rettens ønske i så høj grad som muligt at imødekomme brugernes behov for at sende og modtage post digitalt. Desværre er vores sagsbehandlingssystemer endnu ikke indrettet til egentlig digital sags- og dokumenthåndtering, så før de bliver det, er vi ikke klar til at modtage alle henvendelser i alle sagstyper digitalt. Du kan se her hvilke sagstyper, vi kan modtage digitalt.

Hvis du er i tvivl om hvilken afdeling du søger, kan du få hjælp her.

Persondatalovens regler om digital afsendelse og modtagelse af fortrolige og/eller følsomme oplysninger skal iagttages, når der kommunikeres digitalt med retten.

Det betyder, at den digitale kommunikation mellem retten og brugerne skal ske på sikker e-mail, i det omfang persondataloven foreskriver dette. Retterne sender derfor kun fortrolige og/eller følsomme oplysninger på sikker e-mail. En e-mail, der er sendt som almindelig e-mail, bliver derfor ikke nødvendigvis besvaret pr. e-mail. Henvendelser med personfølsomme oplysninger bør derfor sendes som sikker e-mail fra e-boks, eller som almindelig post pr. brev. Retten kan modtage sikker e-mail på de e-mailadresser, der fremgår i skemaet her ovenfor.

 

Til top Sidst opdateret: 09-04-2018 
Retten i SvendborgseperatorChristiansvej 41seperator5700 SvendborgseperatorTelefon: 99683200seperatorEmail: svendborg@domstol.dk