Hop til indhold
DANMARKS DOMSTOLE
- FOR RET OG RETFÆRDIGHED

Modtag post fra retten via din e-boks 

Retten sender indkaldelser til retsmøder og andre dokumenter ud via e-boks. På den måde undgår borgerne at få besøg af stævningsmanden.

 

 

Når borgeren skal møde i retten, har stævningsmanden tidligere haft arbejdet med at besøge folk på deres privat adresse for at aflevere indkaldelser og dokumenter fra retten. Det oplever mange som ubehageligt. Hvis man ikke træffes på sin hjemme adresse, kan stævningsmanden også vælge at kontakte borgeren på arbejdspladsen, hvilket kan opleves endnu mere ubehageligt.

Retten vil gerne undgå at bede stævningsmanden køre ud og i stedet indkalde til retsmøder via e-boks. Derfor sender vi nu i en række sager besked til e-boks. Det sker i forhold til de borgere, der har mulighed for at modtage digital post.

Hvis vi ikke kan sende til e-boks kan vi forsøge at forkynde indkaldelsen i telefonen. På den måde undgår vi i videst mulig omfang, at sende stævningsmanden ud.

 

Til top Sidst opdateret: 01-07-2019 
Retten i SvendborgseperatorChristiansvej 41seperator5700 SvendborgseperatorTelefon: 99683200seperatorEmail: svendborg@domstol.dk