Hop til indhold
DANMARKS DOMSTOLE
- FOR RET OG RETFÆRDIGHED

Abonnér på nyheder med RSS-feed 

Få nyheder fra Danmarks Domstole via RSS-feeds.

Rss-feedNu er det muligt at modtage nyheder fra Danmarks Domstole via RSS-feeds. Hvis du gerne vil følge nyhederne fra Danmarks Domstole på en nem og overskuelig måde, så tilbyder vi nyheder fra forskellige områder på domstol.dk. Rss-feeds  indeholder overskrifter, resume, link til hele artiklen samt et link til domstol.dk.

Formålet med at anvende RSS-feeds er at gøre det lettere for vores brugere at få kanaliseret de forskellige nyheder direkte til deres computer, uden at de behøver at besøge samtlige områder på sitet dagligt.

Hver domstol har sit eget område på domstol.dk, som indeholder lokale nyheder. Nyhederne er inddelt i nyhedstyper. På den måde får du kun de nyheder, der interesserer dig mest.

For at kunne bruge RSS-feeds er det nødvendigt at downloade en såkaldt Feed Reader. Der findes mange forskellige Feed Readers, som kan udnytte feeds.

I nedenstående oversigt kan du vælge den domstol, som du gerne vil modtage nyheder fra. Når du har besluttet, hvilke nyhedstyper, du gerne vil abonnere på, skal du kopiere stien til RSS-feedet (URL-adressen) og sætte den ind i din Feed Reader.

Domstolsstyrelsen
Til top Sidst opdateret: 29-02-2016 
DomstolsstyrelsenseperatorStore Kongensgade 1-3seperator1264 København K.seperatorTelefon: 70103322seperatorEmail: Se alle adresser her