Hop til indhold
DANMARKS DOMSTOLE
- FOR RET OG RETFÆRDIGHED

Udvælgelse af prøvesager 


Kammeradvokaten afgav den 14. september 2010 en udtalelse om sin erstatningsretlige undersøgelse af spørgsmålet om forsinkelser i forbindelse med det digitale tinglysningsprojekt. Læs nærmere om udtalelsen og baggrunden herfor, her

Justitsministeren har i en pressemeddelelse den 14. september 2010 meddelt, at han er indstillet på at give fri proces til et antal principielle enkeltsager, der er egnede til at belyse spørgsmålet om erstatningsansvar, og i givet fald til det gruppesøgsmål, der er varslet fra Danske BOLIGadvokaters side.

Justitsministeriet indkaldte på en baggrund Domstolsstyrelsen, Kammeradvokaten, Danske Advokater og Danske BOLIGadvokater til et møde i Justitsministeriet den 20. september 2010 for at aftale den videre proces.  Det blev på mødet aftalt, at Domstolsstyrelsen varetager arbejdet med at koordinere den videre proces med udvælgelse af prøvesager, og at dette arbejde snarest ville blive sat i gang.

Domstolsstyrelsen har indtil videre afholdt møder med Danske Advokater, Danske Boligadvokater, Kammeradvokaten, Justitsministeriet og Civilstyrelsen den 24. september 2010, den 10. november 2010 og den 6. juni 2012.

Læs mødereferaterne her:

 

Til top Sidst opdateret: 07-08-2012 
DomstolsstyrelsenseperatorStore Kongensgade 1-3seperator1264 København K.seperatorEmail: Se alle adresser her