Hop til indhold
DANMARKS DOMSTOLE
- FOR RET OG RETFÆRDIGHED

Advokatvagter 

Generelt om advokatvagten
 
Advokatvagten giver råd og vejledning i dagliglivets juridiske og økonomiske forhold, den er åben for alle og er anonym.
 
Advokatvagten er meget besøgt og det er derfor begrænset, hvor meget tid der kan sættes af til den enkelte bruger. Advokaten har ikke mulighed for at gennemgå dokumenter i en sag og rådgiver dig på baggrund af det spørgsmål du stiller eller den forklaring du giver.
 
Man må derfor ikke forvente en egentlig sagsbehandling hos advokatvagten, men en rådgivning om hvordan man skal forholde sig i en given situation og hvordan man evt. kommer videre med sin sag. En del spørgsmål kan dog erfaringsmæssigt besvares med det samme.
 
Nedenfor finder du en oversigt over adresser og åbningstider for advokatvagten i Roskilde Retskreds.
 
Roskilde
Advokatvagten er lukket og der henvises til Retshjælpen i Roskilde. Åbningstiderne fremgår af hjemmesiden: https://www.roskildebib.dk/nyheder/alt-det-praktiske/retshjaelp.
  
Køge
Advokatvagten i Køge har åbent hver torsdag fra kl. 16.00 til kl. 17.00 og foregår på Rådhuset, Torvet 1, 4600 Køge og varetages på skift af de lokale advokater.
 
Greve
Advokatvagten i Greve har åbent hver tirsdag fra kl. 17.00 til kl. 18.00 og foregår på Greve Bibliotek, Portalen 2, 2670 Greve.
Til top Sidst opdateret: 06-05-2019 
Retten i RoskildeseperatorVed Ringen 1seperator4000 RoskildeseperatorTelefon: 99 68 76 00seperatorEmail: roskilde@domstol.dk