Hop til indhold
DANMARKS DOMSTOLE
- FOR RET OG RETFÆRDIGHED

Erhvervspraktik 

Er du interesseret i at komme i erhvervspraktik ved Midt- og Vestsjællands Politi og Retten i Roskilde?

Midt- og Vestsjællands Politi (anklagemyndigheden) og Retten i Roskilde har indgået et samarbejde om tilbud til erhvervspraktikanter i to uger om året.

Praktikugerne er uge 9 og uge 41.

Vi kan tilbyde erhvervspraktikplads til 2 – 3 praktikanter pr. uge. Praktikforløbet består af 2 dage hos politiet og 3 dage ved retten.

Du skal være fyldt 15 år. Er du interesseret i at deltage, bedes du sende en ansøgning til roskilde@domstol.dk.

Det er retten, der står for tilrettelæggelse af det samlede praktikforløb. Du bedes i din ansøgning skrive lidt om dig selv og hvorfor du gerne vil i erhvervspraktik ved Midt- og Vestsjællands Politi/Retten i Roskilde.

Hvis du bliver valgt, vil der blive udarbejdet et program for dit praktikophold og du får tilsendt programmet forud for opholdet.  Du skal være opmærksom på, at dit ophold både ved politiet og ved retten er omfattet af tavshedspligt. Det skriver du under på at du vil overholde, den første dag du er her. Dit uddannelsessted skal fremsende en praktikaftale til Retten i Roskilde, hvis du tager imod tilbuddet om praktik.

Du får tildelt en kontaktperson ved politiet og ved retten, og opstår der problemer under dit ophold er det disse kontaktpersoner, du skal henvende dig til.

Du er velkommen til at kontakte kontorfuldmægtig Annie Torgersen  på tlf.nr. 99 68 76 00, tryk 4 for administration, hvis du vil høre nærmere om forløbet af en uge med erhvervspraktik.

 

Til top Sidst opdateret: 07-03-2017 
Retten i RoskildeseperatorVed Ringen 1seperator4000 RoskildeseperatorTelefon: 99 68 76 00seperatorEmail: roskilde@domstol.dk