Hop til indhold
DANMARKS DOMSTOLE
- FOR RET OG RETFÆRDIGHED

Jobtyper 

Danmarks Domstole består af retterne fordelt i hele landet, Færøerne og Grønland samt Domstolsstyrelsen og Procesbevillingsnævnet.

Jurister
Der er ansat dommere, retsassessorer og dommerfuldmægtige ved retterne over hele landet. Ledige stillinger som dommer opslås på www.domstol.dk, Danmarks Domstoles intranet, Jobnet, Advojob og Jurajob. Ledige stillinger som retsassessorer opslås på www.domstol.dk, Danmarks Domstoles intranet og Jobnet. Ledige stillinger som dommerfuldmægtig opslås 1-2 gange om året ved opslag i Djøf-bladet og på www.domstol.dk.

Derudover beskæftiger vi juridiske fuldmægtige i Procesbevillingsnævnet og Domstolsstyrelsen.

Ledige stillinger som juridisk fuldmægtig i Procesbevillingsnævnet opslås ved ledighed i stillinger på vores hjemmeside og som udgangspunkt i DJØF-bladet eller på DJØFs Jobunivers.

Kontorfunktionærer
Danmarks Domstole beskæftiger ca. 1.850 kontorfunktionærer, der er ansat ved retterne over hele landet, i Procesbevillingsnævnet og Domstolsstyrelsen. Ledige stillinger opslås internt eller ved eksternt opslag på Jobnet, www.domstol.dk og evt. lokal presse og fagblade.

Andre personalegrupper
I Domstolsstyrelsen har vores medarbejdere en mere blandet faglig baggrund. Udover kontorfunktionærer og jurister beskæftiger vi bl.a. cand. polit.’ere, cand. scient. pol.’ere og it-medarbedjere. Ledige stillinger opslås i diverse fagblade samt på vores hjemmeside, www.domstol.dk.

Du kan her på siden finde flere oplysninger om bl.a. uddannelse og arbejdsopgaver for de enkelte stillingstyper og arbejdsområder, herunder læse nærmere om ansættelse og ansøgningsprocedurer.

Til top Sidst opdateret: 19-03-2014 
DomstolsstyrelsenseperatorStore Kongensgade 1-3seperator1264 København K.seperatorTelefon: 70103322seperatorEmail: Se alle adresser her