Hop til indhold
DANMARKS DOMSTOLE
- FOR RET OG RETFÆRDIGHED

Informationsmøde om digitale civile sager 
17-11-2017 

Advokater, inkassofirmaer, myndigheder og andre professionelle, der anlægger civile sager, inviteres til informationsmøde mandag den 15. januar 2018. Tilmelding er påkrævet.

Danmarks Domstole er i fuld gang med at tage digital behandling af civile sager i brug ved alle retter.

Vi inviterer derfor til informationsmøde om digital behandling af civile sager. Her fortæller vi om, hvad minretssag.dk kommer til at betyde og giver eksempler på, hvordan minretssag.dk fungerer.

Informationsmøde for Helsingør og Hillerøds retskredse finder sted mandag den 15. januar 2018, kl. 16.00-18.00 på Pharmakon, Milnersvej 42, 3400 Hillerød.

Informationsmødet er for advokater, advokatsekretærer og andre, der som led i deres erhverv anlægger eller svarer i civile sager ved domstolene. Der vil på mødet være mulighed for at se, hvordan minretssag.dk fungerer og stille spørgsmål til både Domstolsstyrelsen og de deltagende retter.

Vil du deltage i informationsmødet, så tilmeld dig ved at skrive til adm.hil@domstol.dk senest den 10. januar 2018. Oplys deltagernes navne, titel, firma, telefon og mail.

Du kan forberede dig til mødet ved at læse om digital behandling af civile sager på domstol.dk eller på minretssag.dk. På domstol.dk kan du også finde oplysninger om andre informationsmøder.
Til top Sidst opdateret: 17-11-2017 
Retten i HillerødseperatorSøndre Jernbanevej 18 Bseperator3400 HillerødseperatorTelefon: 47338700seperatorEmail: hillerod@domstol.dk