Hop til indhold
DANMARKS DOMSTOLE
- FOR RET OG RETFÆRDIGHED

8 måneders fængsel for vold begået på diskotek i Stenløse 
20-07-2012 

21-årig mand – idømt fængsel i 8 måneder for vold mod diskoteksgæst

Retten i Hillerød har fundet en 21-årig mand fra Frederikssund skyldig i grov vold ved at have sparket en diskoteksgæst i hovedet med et cirkelspark, hvorved han knækkede en fortand og fik slået flere tænder løse.

Den tiltalte kunne ikke huske episoden, men han kunne efter forevisning af overvågningsvideo genkende sig selv og erkendte sig herefter skyldig i simpel vold ved at have sparket den pågældende.

Retten fandt, at der var tale om grov vold efter straffelovens § 245, stk. 1, idet der var tale om et cirkelspark på et diskoteks dansegulv mod en helt uforberedt og sagesløs diskoteksgæst, der derved fik tandskader.

Tiltalte blev straffet med fængsel i 8 måneder som en fællesstraf med en tidligere dom, hvor tiltalte var dømt for vold - herunder spark i hovedet - begået på samme diskotek i Stenløse. Ved den tidligere dom var tiltalte idømt fængsel i 6 måneder, hvoraf 4 måneder blev gjort betinget.

Til top Sidst opdateret: 20-07-2012 
Retten i HillerødseperatorSøndre Jernbanevej 18 Bseperator3400 HillerødseperatorTelefon: 47338700seperatorEmail: hillerod@domstol.dk