Hop til indhold
DANMARKS DOMSTOLE
- FOR RET OG RETFÆRDIGHED

Flytning af tinglysningen fra Skjern og Ringkøbing 
07-04-2008 

 
 

Som et led i domstolsreformen flyttes tinglysning af dokumenter vedrørende ejendomme beliggende i den hidtidige (gamle) Skjern til Tinglysningsretten i Hobro. Flytningen sker fra den 15. april 2008. Dokumenter vedrørende ejendomme beliggende i den gamle Skjern retskreds skal derfor fra den 14. april 2008 sendes til Tinglysningsretten i Hobro.

Tinglysning af dokumenter vedrørende ejendomme beliggende i den hidtidige (gamle) Ringkøbing retskreds er allerede den 1. november 2007 flyttet til Retten i Randers. Den 25. marts 2008 flyttes denne opgave også til Tinglysningsretten i Hobro. Dokumenter vedrørende ejendomme beliggende i den gamle Ringkøbing retskreds skal derfor fra denne dato sendes til Tinglysningsretten i Hobro.

Tinglysningsretten i Hobro har følgende adresse:

Tinglysningsretten
Majsmarken 5
9500 Hobro

Indbetaling af tinglysningsafgift skal ske til Tinglysningsrettens konto i Danske Bank.

Kontonummeret er 0216-406-913-5994.

Telefoniske tingbogsoplysninger meddeles hverdage klokken 9-12 på telefon 99 68 58 50.

Når domstolsreformen er helt gennemført, vil tinglysningen ske digitalt ved Tinglysningsretten i Hobro. Dette forventes at ske i slutningen af november 2008. En række retter har dog allerede afgivet dele af deres tinglysningsopgaver til Tinglysningsretten. Overførslen af tinglysningsopgaverne vedrørende den gamle Skjern ret til Tinglysningsretten og den gamle Ringkøbing ret til Retten i Randers er på samme vis et led i opbygningen af Tinglysningsretten og uddannelse af det personale, der i tinglysningsretten skal varetage opgaven med at tinglyse alle dokumenter fra hele landet.

Retten i Herning ser positivt på overførslen, da det giver retten bedre personalemæssige muligheder for at løse rettens øvrige opgaver og herunder navnlig tinglysning fra resten af retskredsen hurtitere.

Til top Sidst opdateret:  
Retten i HerningseperatorHaraldsgade 28seperator7400 HerningseperatorTelefon: 99686000seperatorEmail: herning@domstol.dk