Hop til indhold
DANMARKS DOMSTOLE
- FOR RET OG RETFÆRDIGHED

Parkeringsforhold 


Retten i Hillerød har adresse Søndre Jernbanevej 18B.

Bag retsbygningen er der et begrænset antal parkeringspladser til rådighed for ansatte og personer med ærinde i bygningen. Pladserne er markeret ved skiltning.

Kom I god tid, inden mødets begyndelse for at få en parkeringsplads. Er der ikke plads bag retsbygningen, kan du se henvisningen til andre parkeringsmuligheder nederst på denne side.

Bemærk, at parkering kun er tilladt med gyldig parkeringstilladelse, som kan hentes indenfor rettens hovedindgang ved ankomst.  Parkeringspladsen kontrolleres dagligt.

Advokatfirmaer og andre firmer, der ofte har ærinder i retsbygningen, kan søge om en fast parkeringstilladelse. Ansøgning sendes til Administrationssafdelingen.

Hvis der ikke er pladser ledige bag retsbygningen henvises der til den gratis parkeringsplads ved Teglgårdssøen (Hammersholtvej). Det tager ca. 5 minutter at gå fra parkeringspladsen ved Teglgårdssøen til retsbygningen.

Der er også parkeringshuse på Østergade og ved Gallerierne på Hostrupsvej, hvor man kan parkere mod betaling.

Til top Sidst opdateret: 09-04-2015 
Retten i HillerødseperatorSøndre Jernbanevej 18 Bseperator3400 HillerødseperatorTelefon: 47338700seperatorEmail: hillerod@domstol.dk